شرکت نهال سبز

۰۴۴۴ xxx ۴۶۴۶       

گزارش تخلف


گزارش مشکل


در صورت وجود مشکل در هر قسمت از آگهی لطفا به ما گزارش دهید.

لطفا مشکل مورد نظر خود را وارد کنید
بذر هلو (تخم شفتالو)

بذر هلو (تخم شفتالو)

استان آذربایجان غربی, شهر میاندوآب

خیابان ۲۴ متری فرهنگیان

جهت بازدید از سایت کلیک کنید!

بروز شده در : ۲۴ بهمن ۱۳۹۸

بازدید : 364

بذر هلو (تخم شفتالو)

جهت تولید درختان هلو و شلیل میبایست بذر هلو، تخم هلو جهت کاشتن را تهیه کرد سپس آنها را مدت حداقل 48 ساعت در آب خیس کرد و سپس در بستر ماسه ای به صورت ردیفی در عمق حداقل 5 سانتی متر از سطح زمین کاشت حداقل 3 ماه مورد نیاز می‌باشد تا سرمای مورد نیاز را بذر دریافت کرده و پوسته سخت را شکافته تا سبز گردد. بذر هلو، تخم هلو جهت کاشتن که تهیه می‌گردد نباید از سال قبل باشد زیرا قوه نامیه آن ضعیف می‌گردد و در اصطلاح میبایست تازه باشد هلو و شلیل با نیاز سرمایی حدود 1000-400 ساعت در مناطق با آب و هوای تابستانهای گرم و خشک و فاقد سرمای دیررس بهاره به خوبی پرورش می یابند. هلو نسبتا زود و قبل از سیب، گلابی و گیلاس گل می­‌دهد و در مقایسه با بسیاری از گونه­‌های درختان میوه نسبت به سرما مقاومت کمتری دارد. تقریبا در تمام مناطق کشت هلو سرما یک مسئله می­‌باشد. از اینرو آنها به عنوان سازگار با گرما در نظر گرفته می شوند هلو و شلیل در محدوده عرض جغرافیایی 24 تا 45 درجه شمالی و جنوبی کشت می شود. جوانه های گل هلو در زمان خواب تا دمای 31- درجه سانتی­گراد را تحمل می­‌کنند و جوانه­‌های چوب در دمای کمتر از 31- درجه از بین می‌روند. گلهای باز شده هلو و میوه های ریز در صورتی که در زمان محدودی در دمای 2/2- و یا کمتر قرار گیرند از بین می­‌روند.

قوه نامیه بذر درصد جوانه زدن: قوه نامیه به خاصیت زنده بودن بذر گفته می شود که درصد آن از نسبت تعداد دانه هایی که در مدت زمان معینی سبز می‌شوند، محاسبه می‌شود. برای تعیین قوه نامیه بذر، حرارت معین و مدت زمان معین لازم است. از آنجا که شرایط مزرعه برای تعیین قوه نامیه بذر با توجه به دو عامل حرارت و مدت زمان ممکن است نامناسب باشد، بذر باید تحت شرایط مناسب در آزمایشگاه‌های استاندارد ارزیابی شود. انتخاب تعداد بذور برای تعیین قوه نامیه بستگی به ریزی و درشتی بذر دارد. این تعداد بذر در گیاهان ریز 100 دانه و در گیاهان دانه متوسط 50 دانه و در گیاهان دانه درشت 25 عدد است.

انواع و اهمیت بذر: بذر یا به شکل دانه است که جنین را در بر دارد این گونه بذرها بذور زایشی هستند و یا به شکل غده ،پیاز، ساقه می‌باشند که جوانه دارد و می تواند گیاه جدید را به وجود آورد چنین بذرهایی را بذرهای رویشی گویند.


در صورت تماس، جهت همکاری بیشتر بفرمایید از سایت آی کشت شماره تان را برداشتم.