شرکت بصیر شیمی پارس

۰۲۱۲ xxx ۰۳۱۱       

گزارش تخلف


گزارش مشکل


در صورت وجود مشکل در هر قسمت از آگهی لطفا به ما گزارش دهید.

لطفا مشکل مورد نظر خود را وارد کنید
حلزون کش متالدهاید(متالان جی)

حلزون کش متالدهاید(متالان جی)

استان تهران, شهر تهران

میرداماد - نبش نفت شمالی - پلاک ۲۲۱ - طبقه همکف

جهت بازدید از سایت کلیک کنید!

بروز شده در : ۶ اسفند ۱۳۹۸

بازدید : 951

حلزون کش متالدهاید(متالان جی)

حلزون‌ها و راب­ ها از جانوران شناخته‌ شده‌ رده شکم پایان[1] بوده که برخی از گونه های آن به عنوان آفات مهم کشاورزی در کشومان مطرح هستند. تفاوت اصلی آنها در داشتن صدف در حلزون‌ها و نداشتن صدف در راب ­ها بوده و اندازه آنها معمولاً بین 1 تا 15 سانتی­متر می­باشد. این موجودات از توانایی بالایی جهت سازگاری با تغییرات محیطی برخوردارند. از طرف دیگر، با توجه به سطح بدن صاف و چسبناک نیاز به محیط مرطوب داشته و هوای خشک آنها را از بین می برد. اغلب این موجودات در زیر لایه های سطحی خاک زندگی می­کنند و تنها بخش کوچکی از جمعیت واقعی آنها در سطح خاک دیده می­شود. شرایط ایده آل برای این موجودات دمای پایین، رطوبت نسبی بالا و هوای مه آلود می­باشد که در استان های شمالی کشور این شرایط مهیا بوده و در نتیجه خسارت قابل توجهی به مرکبات و دیگر محصولات کشاورزی وارد می­کند. عوامل مختلفی همچون فعالیت شبانه، شرایط جوی مانند دما، رطوبت و نور، سرعت تولید مثل، نوع خاک و همچنین غذای در دسترس در طول زندگی حلزون ها بر روی جمعیت آنها تاثیر می گذارد.

گیاهان میزبان و خسارت:
حلزون و راب­ ها نقش مهمی را در اکوسیستم ایفا می­کنند. علاوه بر نقش آنها در زنجیره غذایی، آنها با خوردن برگ، قارچ و بسیاری از گیاهان مرده، دائما در حال تمیز کردن محیط پیرامون هستند. اما متأسفانه علاقه زیادی به گیاهان زنده، به خصوص برگ های تازه و ترد داشته و همچنین از گل، بذر، ساقه و میوه دامنه وسیعی از گیاهان در انواع باغ‌ها و مزارع تغذیه کرده و بصورت مستقیم و غیر مستقیم (کاهش بازارپسندی محصول) خسارت زا هستند.

نحوه اثر متالدهاید WT:
نحوه اثر این ترکیب بدین صورت است که حلزون­های مسموم شده مقادیر زیادی مایع لزج از خود ترشح می­کنند، خشک می­شوند و نهایتاً می­میرند. در واقع سلول های تولیدکننده ماده مخاطی آنها نابود می­شوند. مکانیسم شیمیایی این فرآیند به این صورت است که در داخل سلول­ها متالدهاید به استالدهید تبدیل می­شود و سلول در اثر میزان بالای الکل می­میرد. این اثر در سه محل از سلول یعنی غشا، هسته و دستگاه گلژی بروز می­یابد. بدین ترتیب خطر بروز مقاومت کاهش می­یابد، زیرا احتمال بروز فرآیند کاهش حساسیت در جایگاه تأثیر بسیار کم می­شود.  جانور همچنین به محض جذب ماده سمی سعی می­کند تا از طریق تولید موکوس بیشتر فرآیند سم زدایی را پیش ببرد. اما نمی­تواند اثر سمی را خنثی کند و بی تحرکی حلزون رخ می­دهد. به مجرد عدم تحرک حلزون، عدم تغذیه و خشک شدن بدن اتفاق افتاده و نهایتا منجر به مرگ جانور می­گردد.

موارد مصرف:
متالدهاید WT برای از بین بردن انواع حلزون، راب و دیگر شکم پایان، آبدزدک و کرم­های مفتولی استفاده می­گردد. این ترکیب جهت کنترل حلزون در مرکبات؛ کرم مفتولی، آبدزدک، حلزون و راب در توتون، سبزی، صیفی و جالیز و درختان جنگلی؛ راب و حلزون­ در محصولات خوراکی و غیر خوراکی، چمن­ها، زمین­های کاشته شده و همچنین محصولات زینتی در کشور ایتالیا استفاده می­شود.


در صورت تماس، جهت همکاری بیشتر بفرمایید از سایت آی کشت شماره تان را برداشتم.