شرکت البرز بهسم

۰۲۱۴ xxx ۱۵۰۰       

گزارش تخلف


گزارش مشکل


در صورت وجود مشکل در هر قسمت از آگهی لطفا به ما گزارش دهید.

لطفا مشکل مورد نظر خود را وارد کنید
کود مرغی مجیستر

کود مرغی مجیستر

استان تهران, شهر تهران

اتوبان اشرفی اصفهانی ، خیابان حیدری مقدم پلاک ۱ ، طبقه اول ، واحد ۸

جهت بازدید از سایت کلیک کنید!

بروز شده در : ۲۸ بهمن ۱۳۹۸

بازدید : 910

کود مرغی مجیستر

خواص و مشخصات :
کود پلت غنی شده ارگانیک دارای مواد آلی و عناصر ماکرو و میکرو هستند که شامل ازت، فسفز، پتاسیم، آهن، منیزیم، روی، کلسیم، مس و… می باشد .کود مرغی مجیستر سبب افزایش مواد آلی، حاصلخیزی خاک و افزایش ظرفیت نگهداری آب و سبب کاهش دفعات آبیاری و آبشویی عناصر میگردد. این کود عاری از هرگونه آلودگی عوامل بیماری زا، بذور علف های هرز، لارو و تخم حشرات و سایر آلودگی های متداول در کود خام بوده و کاملا بهداشتی و فاقد بوی نامطبوع است. کود مرغی مجیستر طی فرآیندهای متوالی با ریز مغذیهایی مهمی مثل آهن، روی، منگنز، و مس به صورت کلات EDTA غنی سازی شده و با عبور از فرآیند پلت وارد سیستم خشک کن شده تا محصول خشک شود  کود آلی ارگانیک ضدعفونی شده دارای 46 درصد ماده آلی، کاملا خشک، به شکل پلت و قابل مصرف برای انواع گیاهان می باشد. این کود برای محصولات باغی، زراعی، کلخانه ای، سبزی و صیفی، چمن و فضای سبز و گل و کیاهان زینتی قابل استفاده است.

مدیریت کاربرد:
- در تمام فصول کود مرغی را در مزارع مصرف می کنند .مصرف آن در پائیز بیشترین زمان برای تجزیه کود مرغی و آزاد سازی عناصر غذایی موجود در آن فراهم می نماید.

- کاربرد کود مرغی در فصل پائیز به منظور جلوگیری از هدر رفتن ازت در خاک های بافت سبک توصیه نمی شود.
- در کاربرد آن در فصل بهار برای هدر روی ازت در مزرعه فرصت کمی وجود دارد. بهر حال مصرف آن در فصل بهار انجام عملیات زراعی و کاشت را به تاخیر می اندازد و می تواند موجب افزایش فشردگی خاک شود.

- در بیشتر مواقع کود مرغی را در فصول تابستان و زمستان مصرف می کنند و هنگام مصرف کود مرغی در قبل از کاشت، مخلوط کامل آن با شخم زدن خاک برای اجتناب از قرار گرفتن بذور در محل دارای کود مرغی زیاد توصیه می شود . چون امکان دارد بذور گیاهان زراعی در اثر سمیت آمونیاک جوانه نزنند و یا گیاهچه حاصل از آنها از بین بروند.

محصولات: درختان میوه / میزان مصرف: 1100-800 کیلوگرم در هکتار
محصولات: سبزی و صیفی جات/ میزان مصرف: 800-1000 کیلوگرم در هکتار
محصولات: گیاهان زراعی / میزان مصرف : 800-1000 کیلوگرم در هکتار .


در صورت تماس، جهت همکاری بیشتر بفرمایید از سایت آی کشت شماره تان را برداشتم.