شرکت گیاه

۰۲۶۳ xxx ۳۲۹۲       

گزارش تخلف


گزارش مشکل


در صورت وجود مشکل در هر قسمت از آگهی لطفا به ما گزارش دهید.

لطفا مشکل مورد نظر خود را وارد کنید
حشره کش آبامکتین

حشره کش آبامکتین

استان البرز, شهر کرج

جاده مخصوص کرج – ۸ کیلومتری کرج (گرمدره) – بعد از پل راه آهن – خیابان مهندس تاجبخش

جهت بازدید از سایت کلیک کنید!

بروز شده در : ۲۱ شهریور ۱۳۹۸

بازدید : 754

حشره کش آبامکتین

نام عمومی: Abamectin
درجه سمیت: LD50: 10mg/kg
فرمولاسیون شركت گیاه: ۱٫۸ % EC

این آفت كش در بازار با نام تجاری ورتیمك Vertimec (۱/۸% EC)وجود دارد. آبامکتین از گروه شیمیایی آورمكتین‌ها  (Avermectins) و با منشاء میكروبی بوده كه از تخمیر یك اكتینومیست به نام streptomyces avermectilis بدست آمده است. این تركیب با اثر تماسی و گوارشی یك لاكتون ماكروسیكلیك بوده كه بر طیف وسیعی از نماتدها حشرات و عنكبوتیان موثر است. این آفت كش به صورت امولسیون  (۱/۸% EC) در ایران فرموله می‌شود. در آب به مقدار كم حل می‌شود. در ۹-۵   pH در برابر هیدرولیز شدن مقاومت نشان می‌دهد. این تركیب از طریق گوارشی و تماسی دارای سمیت زیاد است.

مكانیسم اثر:
آبامکتین فعالیت سیستمیك محدودی دارد بطوریكه پس از محلول پاشی روی گیاه سریعاً به درون برگ نفوذ كرده و به مدت چند هفته می‌تواند در آنجا بماند و با تغذیه حشرات مكنده جذب بدنشان می‌شود. مقدار سمی كه جذب گیاه نشده است سریعاً تجزیه می‌شود. آبامکتین كنه كش و حشره‌كشی است كه دارای خاصیت تماسی و گوارشی بوده و از لحاظ آفت كشی تاثیر تدریجی دارد ولی اثر فلج كنندگی آن به سرعت بروز می‌كند. تاثیر آبامکتین در سیستم عصبی و در رابطه با اثر بازدارندگی آن برگیرنده‌های گاما آمینو بوتیریك اسید (GABA) در سیناپس‌ها می‌باشد. GABA یك ناقل شیمیایی بازدارنده در سیناپس‌های مغزی مهره‌داران و سیناپس های عصبی ماهیچه‌ای در بی‌مهره گان می‌باشد كه اثر خود را با افزایش نفوذپذیری غشاء ناحیه پس سیناپسی نسبت به یون كلر اعمال می‌كند.

موارد مصرف:
آبامکتین به منظور كنترل مراحل متحرك كنه‌ها، مگس­ها و پروانه‌های مینوز، تریپس‌ها، شته‌ها، پسیل‌ها، مگس‌های سفید، كرم­های برگخوار و سوسك كلرادو و همچنین موریانه‌ها روی گیاهان زینتی، پنبه، مركبات، درختان میوه دانه‌دار و هسته‌دار، سبزیجات و گیاهان جالیزی استفاده می‌شود. بطور كلی چون سیستمیك نیست، پوشش سم روی گیاه میزبان بایستی كامل باشد. باید توجه نمود كه در زمان محلول‌پاشی سرعت وزش باد بایستی كمتر از ۱۵و ۸ متر بر ساعت (به ترتیب برای درختان و گیاهان زراعی) باشد، زیرا حداقل باد بردگی (Drifting) محلول با در نظر داشتن ماهیت این سم (تماسی بودن و میزان كم ماده موثره تركیب) می‌تواند موجب كاهش اثر آن گردد. به منظور كاهش بادبردگی سم تا حد امكان باید از سمپاشی هوایی اجتناب نمود، بخصوص در مورد درختان كه ارتفاع لازم پرواز از سطح تاج درخت باید رعایت گردد. برای ممانعت از بروز مقاومت در آفت غالباً توصیه می‌شود كه محلول‌پاشی بیشتر از دوبار در طول یك فصل انجام نشود و در صورت نیاز به سمپاشی دوم فاصله دو محلول‌پاشی نباید كمتر از ۷ روز باشد. محلول‌پاشی نباید در زمان تغییر ناگهانی دما انجام شود، همچنین برای حصول نتیجه بهتر در كنترل كنه‌ها می‌توان با روغن اختلاط نمود (به نسبت ۰٫۲ درصد). آبامکتین به هیچ وجه نباید با سیستم‌ آبیاری مورد استفاده قرار گیرد.


در صورت تماس، جهت همکاری بیشتر بفرمایید از سایت آی کشت شماره تان را برداشتم.